TEiCONSA | Enginyeria Miquel Llonch
< Tornar      - Inici - Empresa

Valors


CADA PROJECTE ÉS UNIC

 

Oferir un servei integral, basat en els nostres valors, als nostres clients, contribuint al progrés econòmic i tecnològic a través de la competitivitat i en el constant creixement sostenible de la nostra empresa.

 

Seguretat

La integritat del nostre equip, Proveïdors i Clients de TEiCONSA és el més important.

 

Innovació

La innovació , tecnològica i de processos, és motor de progrés i garantia de futur, raó per la qual la millora contínua i la inversió en R + D + I suposen apostes estratègiques de TEiCONSA. La millora contínua com a única eina de progrés organitzacional mitjançant la gestió per processos, establint i revisant periòdicament objectius de millora en totes les àrees.

 

Sentit comú

Utilitzem el sentit comú per decidir i actuar per tal d’oferir solucions lògiques i vàlides.

 

Sostenibilitat

A TEiCONSA respectem el medi ambient i l’entorn mitjançant un ús eficient dels mitjans i reduint el consum de les energies, entre d’altres.

 

Excel.lència

Tots els nostres serveis aspiren a l’excel.lència, la qualitat en els serveis que donem és un valor essencial de TEiCONSA, ja que d’aquesta manera fidelitzem als nostres clients.

 

Independència professional

TEiCONSA ha destacat per ser una organització tècnica i econòmicament independent i totalment deslligada de qualsevol altra empresa. En conseqüència, disposa de total llibertat per escollir les solucions tècniques més convenients per a cada projecte.

 

Servei integral

Gràcies a l'abast i la flexibilitat de les intervencions,  TEiCONSA dóna suport al client durant totes les fases dels seus projectes , cobrint plenament els seus objectius , expectatives i necessitats.

 

Normativa legal

Donem compliment de la normativa legal i reglamentària vigent en cada moment i en cada país en què operem, amb els requisits dels clients i amb qualsevol altre compromís que l'empresa subscrigui.

 

Potenciació del desenvolupament personal

La formació, el treball en equip i un clima de treball saludable que permeti implicar, motivar els empleats en els objectius de l'Organització.


Tornar
TornarInscriu-teinfo@teiconsa.es

C. Llonch, 9
08201 Sabadell
Barcelona . Spain

(+34) 93 725 80 50
© 2018 -Teiconsa Management, S.L. · Mapa web · Avís legal · Política de cookies · Disseny web Anunzia


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome