TEiCONSA | Enginyeria Miquel Llonch
< Tornar      - Inici - Notícies - enginyeria

Relació electrònica obligatòria dels enginyers amb l´Administració

06/10/2016  - 16/10/2016


Relació electrònica obligatòria dels enginyers amb l´Administració

En data 2 d’octubre de 2016 ha entrat en vigor la Llei 39/2015, d´1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

D’acord amb l’article 14.2, lletra c, d’aquesta Llei, els enginyers tècnics industrials i els enginyers graduats habilitats per a aquesta professió es troben entre els administrats que obligatòriament s’hauran de relacionar amb les Administracions per mitjans telemàtics per als tràmits i actuacions que efectuïn en l’exercici de la seva activitat professional, atès que per a la seva professió es requereix col·legiació obligatòria (art. 14.2, lletra c, de la Llei).

Així mateix, aquest precepte estableix que estan obligades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració totes les persones jurídiques, així com aquells qui les representin i, en conseqüència, també estaran afectades les societats d’enginyeria (art. 14.2, lletra a, de la Llei).

Tanmateix, la Llei ha endarrerit fins el 2 d’octubre de 2018 l’entrada en vigor de les previsions sobre la majoria dels instruments que fan possible el funcionament de l’administració per via electrònica (disposició final setena).Tornar al llistat
Tornar al llistat
Enviar a un amic


Inscriu-teinfo@teiconsa.es

C. Llonch, 9
08201 Sabadell
Barcelona . Spain

(+34) 93 725 80 50
© 2018 -Teiconsa Management, S.L. · Mapa web · Avís legal · Política de cookies · Disseny web Anunzia


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome