TEiCONSA | Enginyeria Miquel Llonch
< Tornar      - Inici - Serveis - Teiconsa Automotive

Estacions de recàrrega per a vehicles elèctricsEstacions de recàrrega per a vehicles elèctrics

Dissenyem, legalitzem i executem la instal·lació de recàrrega del vehicle elèctric a habitatge unifamiliar, comunitats, indústria i àrea pública.

 

1. TIPUS DE VEHICLES

 

HEV (Vehicles Híbrids Elèctrics)

Vehicles equipats d'un motor de combustió interna i un motor elèctric d'imant permanent

 

PHEV (Vehicles Híbrids Endollables)

L'evolució dels HEV permet la connexió de les bateries per poder recórrer els primers Kms a partir de l'energia obtinguda a la xarxa elèctrica.

 

EV (Vehicles totalment Elèctrics)

Les actuals capacitats de les bateries d'aquests vehicles es perceben com de limitada utilitat per la seva autonomia i temps de recàrrega necessaris.

 

 

2. TIPUS DE RECÀRREGA

 

RECÀRREGA CONVENCIONAL (16 ampers)

La càrrega convencional monofàsica empra una intensitat de 16 ampers i un voltatge de 230 volts, el mateix que l'habitatge. La potència elèctrica lliurada és de aproximandamente 3,7Kw. El procés de càrrega de la bateria és d'unes 8 hores, on la solució òptima per recarregar el vehicle és fer-ho durant la nit (si més demanda enérgetica existeix) al garatge d'un habitatge unifamiliar o garatge comunitari.

 

RECÀRREGA SEMI-RAPIDA (32 ampers)

La càrrega semi-ràpida empra 32 ampers d'intensitat i 230 VAC de voltatge elèctric, on la potenica elèctrica lliurada és de aproximandamente 7,3Kw. El procés de càrrega de la bateria és d'unes 4 hores. La solució òptima per recarregar el vehicle és fer-ho durant la nit al garatge d'un habitatge unifamiliar o garatge comunitari.

 

RECÀRREGA RÀPIDA

És el tipus de recàrrega més adequada ja que suposa que en 15 minuts es pot carregar el 65% de la bateria. Aquestes càrregues han de ser concebudes com a extensió d'autonomia o càrregues de conveniència. La càrrega ràpida empra una major intensitat elèctrica, el que pot implicar l'adequació de la xarxa elèctrica existent, lliurament l'energia en corrente contínua obtenint una potència de sortida d'uns 50 kW.

 

3. MODES DE RECÀRREGA

Recàrrega en presa tipus "schuko" (presa domèstica) sense comunicacions entre infraestructura de càrrega i vehicle elèctric.


Recàrrega en presa tipus "schuko" en paret, amb sistemes de funció pilot inclosos en el cable. El cable compta amb un dispositiu intermedi de control pilot que serveix per verificar la correcta connexió del vehicle a la xarxa.


Recàrrega en presa tipus "Mennekes" amb fil pilot de comunicació integrat. Els dispositius de control i proteccions ja es troben dins el propi punt de recàrrega.


Recàrrega amb convertidor a corrent continu. Només per recàrregues ràpides.


Tornar al llistat
Tornar al llistat
Enviar a un amicInscriu-teinfo@teiconsa.es

C. Llonch, 9
08201 Sabadell
Barcelona . Spain

(+34) 93 725 80 50
© 2018 -Teiconsa Management, S.L. · Mapa web · Avís legal · Política de cookies · Disseny web Anunzia


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome